Set cadou de 6 parfumuri de rufe Giovani

Nou Odmerka-zadarmo
285 lei
ÎN STOC (>5 buc.)

Oferiți toate cele 6 parfumuri din gama de bază Giovani® seria de parfumuri de rufe de bază într-o cutie cadou cu design perfect și închidere magnetică.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Oferiți-le celor dragi cele mai parfumate parfumuri de rufe de pe piață, ambalate într-o cutie de cadou frumos lucrată. Un astfel de cadou luxos va încânta pe toată lumea și va impresiona la prima vedere. Odată ce cutia este deschisă, vine un alt moment de surpriză și încântare. După cum dezvăluie deja suprafața exterioară a cutiei, în interior se află 6 parfumuri din seria noastră de bază, depozitate stabil la locul lor, iar deasupra lor este afișat logo-ul Giovani® 3D auriu metalizat . Cutia este dotată cu o închidere magnetică foarte practică. Pe fundalul suprafeței sale de catifea mată, veți găsi, de asemenea, holograme ale logo-ului nostru.  

Set cadou cu 6 parfumuri de rufe Giovani de 100 ml

 

Tipuri de parfumuri din setul cadou 

 

Parfum de rufe SWEETY BROWNIE (100 ml) - Un parfum dulce inspirat de parfumul Mugler Womanity.

Parfum de rufe LUXURY BLACK (100 ml) - Parfum picant cu tonuri verzi de pin și condimente.

Parfum de rufe BUBBLE PINK (100 ml) - Un parfum dulce de bubblegum care conține iasomie, piersică și vanilie.

Parfum de rufe GREY DOLCE (100 ml) - Un parfum proaspăt, inspirat de Light Blue de la Dolce Gabbana.

Parfum de rufe OBSESSION VIOLET (100 ml) - Un parfum dulce cu mosc, trandafir și lemn de santal. 

Parfum de rufe PASSION BLUE (100 ml) - Un parfum proaspăt care conține portocală, iasomie și tonuri marine.  

UN CADOU LUXOS ȘI PARFUMAT

 

Un astfel de cadou va fi cu siguranță plăcut. Pe lângă o cutie cu aspect luxos, oferiți și un produs excelent. Parfumurile noastre sunt diverse și am avut mare grijă să asigurăm calitatea lor înaltăÎncântați-i pe cei dragi cu ele sau răsfățați-vă cu un astfel de pachet de designer.

Pentru Crăciun, zile de naștere, zile onomastice sau pur și simplu orice zi din săptămână. Îi puteți mulțumi pe cei dragi la care țineți cu un cadou practic și frumos în orice moment.

 

Parfumurile de rufe Giovani® vor face ca întreaga gospodărie să miroasă bine, iar rufele tale vor mirosi bine timp de săptămâni întregi. Aromele frumoase de parfum nu sunt ca parfumurile obișnuite de balsam de rufe. Parfumurile noastre vă vor trezi simțurile și vă vor încânta pe dumneavoastră și pe toți cei care le vor mirosi pe hainele dumneavoastră sau în casa dumneavoastră.

 

 

Cutie cadou cu parfumuri de rufe Giovani

Parfumuri de rufe Giovani într-o cutie cadou

 Dimensiunile și parametrii cutiei de cadou:

Cutia conține șase parfumuri de rufe Giovani® de 100 mlAceasta nu este o cutiuță fadă. Dimensiunile sale vă pot surprinde. Cutia are până la 32 de centimetri lungime, 17 centimetri lățime și 5 centimetri înălțime.

Toate cele trei sticle de parfum de rufe au un loc ferm în cutie. Deschiderile pentru sticle sunt țintite cu precizie cu laser și tăiate mecanic, astfel încât sticlele să nu se miște. Această stabilitate și funcționalitatea impecabilă a cutiei contribuie, de asemenea, la senzația de lux.

Veți primi produsul, așa cum este obiceiul nostru, ambalat cu grijă și protejat împotriva deteriorării. Cutia de cadou va fi învelită cu folie cu bule și astfel va fi protejată și împotriva zgârieturilor. Sticlele de parfum de rufe vor fi învelite în folie și întărite cu material de umplutură. După ce primiți transportul și înainte de a oferi cutia cadou persoanei dragi, îndepărtați folia și stivuiți sticlele frumos în cutia de cadou. Atât dvs. cât și destinatarul cadoului veți fi încântați de design și calitate.

 

Giovani® - specialistul în parfumuri

Giovani® este un brand exclusivist care se concentrează și este specializat în parfumuri. La Giovani®, creăm întotdeauna produsele noastre în funcție de aromele celor mai bune mărci de parfumuri din lume și fie ne inspirăm din aromele lor, fie creăm parfumuri doar în funcție de acestea.

Parfumurile de rufe Giovani® sunt principalul nostru produs. Atunci când le dezvoltăm, avem întotdeauna mare grijă să asigurăm cea mai înaltă calitate, intensitate și durabilitate posibilă a parfumurilor. Am creat această gamă astfel încât fiecare să poată găsi un parfum potrivit gustului său. Marca noastră oferă parfumuri dulci, proaspete și picante.

Set cadou de 6 parfumuri de rufe Giovani

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: