Cum se utilizează parfumul pentru spălare

Parfumurile de rufe sunt, în general, folosite foarte asemănător cu balsamurile de rufe, dar diferența constă în dozaj. Doza recomandată pentru uleiurile noastre este de 5 ml la 4 kg de rufe. Este posibil să măriți sau să micșorați volumul, în funcție de intensitatea rezultatului dorit. La dozajul recomandat de noi, rezultatul este intens și de lungă durată. Rufele pot fi lăsate să se usuce liber după spălare sau uscate în uscător și nu își vor pierde parfumul.

 

parfum de spălatDeșurubați capacul.
parfum pentru rufe GiovaniTurnați un capac plin (5 ml) la 4 kg de rufe.
parfum pentru rufeTurnați în compartimentul pentru balsam de rufe.

aplicare parfum pentru rufe Puteți, de asemenea, să turnați direct din flacon, după cum este necesar.

 

Dozaj de parfum pentru rufe:

Turnați 5 ml de concentrat în recipientul de balsam de rufe și umpleți mașina de spălat cu o cantitate ideală de 4 kg de rufe. Dacă nu sunteți sigur de volumul sau greutatea rufelor, nu ezitați să turnați mai mulți mililitri de parfum pentru rufe pentru o aromă mai bună. Puteți folosi capacul de la o sticlă Giovani, care este echivalent cu 5 ml, pentru dozare. Sau folosiți paharul de măsurare, dacă acesta a venit împreună cu parfumul de rufe.

Pentru mostrele de unică folosință, este indicat să adăugați întregul conținut al plicului. Deși proba poate conține până la 7 ml, deoarece o parte din conținut poate rămâne pe pereții recipientului, mai puțin de 7 ml vor fi introduși în mașina de spălat.

Uleiurile de spălare nu sunt recomandate pentru spălarea manuală, deoarece nu este indicat ca parfumul să intre în contact direct cu rufele. Dozarea trebuie să fie graduală prin sistemul mașinii de spălat, astfel că uleiurile trebuie turnate în recipientul de balsam de rufe.

Nu utilizați uleiurile Giovani în afara recipientului desemnat în mașina de spălat. Dacă, din greșeală, introduceți produsul în afara recipientului desemnat în mașina de spălat, concentratul vărsat trebuie șters cu o cârpă umedă.

nu turnați parfumul de rufe pe o suprafață diferită
Nu turnați pe alte suprafețe.

Dozaj pentru mașinile de spălat cu dozare automată a detergentului: În acest tip de mașină de spălat, turnați concentratul în recipientul pentru balsam de rufe și setați cea mai mică doză de 5 ml/ciclu.

Nu turnați parfum de rufe în uscător, deoarece acesta poate cauza pete pe rufe. Dar nici nu este necesar. Nu trebuie să vă faceți griji că rufele își vor pierde parfumul după ce se usucă în uscător. Deci, în acest sens, sunt potrivite și pentru uscător. Parfumurile pentru rufe Giovani se remarcă prin durabilitatea aromei și a circumstanței față de factorii externi. Adică, parfumul rufelor se va păstra chiar și după folosirea uscătorului.

Unde mai pot fi folosite uleiurile de rufe

Parfumurile Giovani pot fi folosite, de exemplu, și la spălarea podelelor. Adăugați un capac de concentrat în apă, iar casa dvs. va fi intens parfumată pentru o perioadă lungă de timp.

De asemenea, puteți folosi uleiurile de spălare Giovani în difuzoarele de arome. Adăugați doar câteva picături în apa din difuzor și casa dvs. va mirosi perfect. Nu folosiți concentrat nediluat fără apă în acest scop.

 

Ce se întâmplă dacă vreau ca rufele mele să miroasă și mai puternic

Cât de mult și de intens miros rufele noastre depinde și de materialul din care sunt confecționate. Pe bumbac și pe țesăturile mai groase, mirosul este mai intens și mai de durată, deoarece greutatea mai mare a țesăturii poate absorbi mai multe esențe ale parfumului. Este excelent mai ales pe textilele de casă, cum ar fi păturile, prosoapele, prosoapele de baie, lenjeriile de pat, perdelele sau fețele de pernă decorative. Parfumurile de rufe sunt, de asemenea, potrivite pentru cele mai delicate țesături, cum ar fi mătasea și cașmirul, sau pentru îmbrăcămintea sport.

Vă puteți bucura de produsele noastre tot timpul și puteți combina diferite parfumuri. Acestea sunt vegane, nu sunt testate pe animale și sunt extrem de sigure.

parfumuri de rufe inspirate de marci de parfumuri