Beneficiile parfumurilor de spălat

Citiți care sunt avantajele parfumurilor de rufe Giovani în comparație cu balsamurile de rufe convenționale.

Beneficii ale parfumurilor de rufe

De ce parfumuri de rufe

Piața ne oferă multe produse de curățare diferite, cu promisiuni diferite. Cu toate acestea, produsele nu sunt întotdeauna atât de eficiente și excepționale. Este recomandabil să luați în considerare ce detergent de rufe alegeți. Vă puteți imagina rufele mirosind zile întregi după spălare? Casa dumneavoastră, nu doar hainele, se poate bucura și ea de un parfum excepțional și intens. Tocmai de aceea am dezvoltat parfumurile de rufe Giovani. Primul avantaj al uleiurilor noastre de rufe este parfumul intens și de lungă durată. Cele mai multe dintre parfumuri sunt inspirate de mărci de parfumuri din lume, ceea ce reprezintă celălalt avantaj al nostru. Nu mai este nevoie să folosiți parfum dacă v-ați spălat rufele în uleiul de rufe Giovani. Atunci când folosiți produsele noastre, spălatul rufelor devine o experiență și nu o corvoadă plictisitoare. După spălarea cu balsam de rufe obișnuit, hainele nu mai miros la primul contact după ce le scoateți din mașina de spălat. Detergenții obișnuiți conțin arome slabe, fără esențe de parfum, astfel încât rufele sunt lipsite de orice miros.


Cumpărați parfum de rufe Giovani

 

Parfum de durată chiar și după uscarea la tambur

Un alt avantaj al parfumurilor de rufe Giovani este că puteți folosi uscătorul de rufe după spălare, iar hainele nu își vor pierde parfumul dobândit. Acestea sunt rezistente la factorii externi și rezistă mai mult timp pe rufe.

Marele avantaj al parfumurilor Giovani este că nu înfundă mașina de spălat, nu lasă un strat gras și nici pete pe haine . În cazul unor balsamuri de rufe, nu putem afirma acest lucru. Balsamul obișnuit pentru rufe se poate depune în mașina de spălat atunci când este supradozat pentru a obține un parfum de rufe, ceea ce favorizează dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Acest lucru nu se poate întâmpla atunci când se utilizează uleiuri de rufe, deoarece dozajul uleiurilor de rufe este mult mai mic în comparație cu cel al balsamului de rufe obișnuit.

 

Compoziție prietenoasă cu pielea

Sunt extrem de sigure pentru utilizare, deoarece nu conțin substanțe care ar putea dăuna pielii. Un fapt foarte interesant este comparația cu parfumurile clasice, care se folosesc prin aplicare directă pe corp. Atunci când purtați haine care au fost spălate într-o spălătorie cu parfum, o cantitate mult mai mică de parfum intră în contact cu pielea decât atunci când folosiți un parfum clasic direct pe corp. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care utilizarea uleiurilor de rufe este benefică și delicată.

Produsele noastre au fost fabricate în Europa cu cea mai mare atenție la calitate. În procesul de producție au fost folosite esențe de parfum de cea mai bună calitate de pe piață. Ca urmare, ne putem lăuda cu mirosuri excepțional de intense și de lungă durată pe haine după spălarea cu ajutorul parfumurilor noastre de rufe.

Parfumurile de rufe Giovani sunt vegane, nu conțin dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, metale grele, reziduuri de poluanți, microplastice sau nanoplastice.

 

Un alt beneficiu al utilizării uleiurilor în rufe este reprezentat de proprietățile antistatice și anti-micșorare, care vor face ca hainele să fie mai flexibile, mai moi și nu va fi nevoie să le călcați după ce le scoateți din mașina de spălat. Balsamul acoperă fibrele țesăturii, făcând, de asemenea, ca rufele noastre să pară moi. Cu toate acestea, acest proces face ca materialul să își piardă capacitatea de absorbție și de respirație. În cazul uleiurilor de rufe, acest principiu funcționează diferit. Uleiurile de rufe nu degradează țesătura în acest mod.

Balsamul clasic pentru rufe nu ar trebui să fie utilizat la spălarea hainelor a căror funcție principală este de a elimina transpirația sau de a absorbi lichidele. De exemplu, îmbrăcăminte sport funcțională, prosoape și prosoape de spălat sau rufe. Acest lucru nu se aplică parfumurilor de rufe. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru hainele de sport.

Datorită conținutului unor substanțe, uleiurile noastre au grijă și de culoarea rufelor dumneavoastră. Este important ca hainele noastre să nu-și piardă viața și culoarea. De aceea, ar trebui să alegem cei mai buni detergenți de rufe.

 

Calitatea înaltă și unicitatea parfumurilor Giovani

Nu în ultimul rând, inovația absolută a parfumurilor de rufe Giovani este ambalajul lor luxos și de design, care adaugă unicitate absolută acestui produs. Nu mai trebuie să ascundeți acest flacon de design în casa dumneavoastră, așa cum se întâmplă cu sticlele industriale de balsam de rufe, care cu siguranță nu ajută la aspectul băii dumneavoastră.


Uleiurile noastre sunt fabricate din uleiuri parfumate 100% naturale și nu sunt testate pe animale. Nu conțin substanțe cancerigene și respectă toate reglementările și standardele Uniunii Europene.

 

De ce uleiuri de rufe