Set cadou de 3 parfumuri de rufe Giovani ediție limitată

Nou Ediție limitată Odmerka-zadarmo
225 lei
ÎN STOC (>5 buc.)

Oferiți cadoul unui lux adevărat care va impresiona. Toate cele trei ediții limitate Giovani® parfumuri de rufe într-o cutie de cadou cu design perfect, și închidere magnetică.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Oferiți-le celor dragi cel mai aromat parfum de rufe de pe piață, ambalat într-o cutie de cadou frumos realizată. Un astfel de cadou luxos va încânta pe toată lumea și va impresiona la prima vedere. Odată ce cutia este deschisă, vine un alt moment de surpriză și încântare. După cum dezvăluie deja suprafața exterioară a cutiei, înăuntru se află cele trei ediții limitate exclusive ale noastre, depozitate solid la locul lor, cu logo-ul Giovani® auriu metalizat deasupra lor. Pe cutie veți găsi mai multe elemente 3D din aur metalic, deoarece întotdeauna acordăm o atenție deosebită calității și designului de înaltă calitate. Cutia este dotată cu o închidere magnetică foarte practică. Pe fundalul suprafeței sale de catifea mată veți găsi, de asemenea, holograme ale logo-ului nostru.

Set cadou cu trei parfumuri de rufe Giovani ediție limitată

 

Tipuri de parfumuri din setul cadou

Parfum de rufe EXCLUSIVE GOLD (100 ml)

O combinație dulce-proaspătă de vanilie, mandarină, lemn de santal, iasomie sau bergamotă. Caracterul floral al parfumului este format din violete și flori de portocal. Notele lemnoase pot fi resimțite datorită conținutului de cedru și lemn de santal. Experiența olfactivă este susținută, de asemenea, de patchouli, fasole tonka și mosc.

Parfum de rufe RED CASHMERE (100 ml)

Un parfum fructat dulce și picant inspirat de parfumul feminin FAME Blooming Pink al lui Paco Rabanne. O combinație de vată de zahăr, cireșe, zmeură, căpșuni, lemn de santal, crin de vale, note pământii sau vanilie. Prospețimea florilor albe este adăugată de iasomie.

Parfum de rufe METALLIC GREEN (100 ml)

O aromă dulce-proaspătă de măr verde combinată cu iasomie, crin de vale, portocală dulce, ylang-ylang, piersică, vanilie și mosc. Notele de lemn de cedru și mosc completează parfumul.

 

UN CADOU LUXOS ȘI PARFUMAT

 

Un astfel de cadou va fi cu siguranță pe placul dvs. Pe lângă o cutie cu aspect luxos, oferiți și un produs excelent. Cutiile noastre în ediție limitată sunt cu adevărat unice. Sunt foarte solicitate și, după cum probabil vă puteți da seama din recenzii, miros extraordinar.

Pentru Crăciun, zile de naștere, zile onomastice sau pur și simplu orice zi din săptămână. Îi puteți mulțumi pe cei dragi la care țineți cu un cadou practic și frumos în orice moment.

 

Parfumurile de rufe Giovani® vor face ca întreaga gospodărie să miroasă bine, iar rufele tale vor mirosi bine timp de săptămâni întregi. Aromele frumoase de parfum nu sunt ca parfumurile obișnuite de balsam de rufe. Parfumurile noastre vă vor trezi simțurile și vă vor încânta pe dumneavoastră și pe toți cei care le vor mirosi pe hainele dumneavoastră sau în casa dumneavoastră.

 

 

Cutie cadou cu trei parfumuri de rufe Giovani ediție limitată

Set cadou cu o ediție limitată de parfumuri de rufe GIOVANI

 Dimensiunile și parametrii cutiei de cadou:

Cutia conține trei parfumuri pentru rufe Giovani® de 100 ml. Aceasta nu este o cutiuță fadă. Dimensiunile sale vă pot surprinde. Cutia are până la 32 de centimetri lungime, 17 centimetri lățime și 5 centimetri înălțime.

Toate cele trei sticle de parfum de rufe au un loc ferm în cutie. Deschiderile pentru sticle sunt țintite cu precizie cu laser și tăiate mecanic, astfel încât sticlele să nu se miște. Această stabilitate și funcționalitatea impecabilă a cutiei contribuie, de asemenea, la senzația de lux.

Veți primi produsul, așa cum este obiceiul nostru, ambalat cu grijă și protejat împotriva deteriorării. Cutia de cadou va fi învelită cu folie cu bule și astfel va fi protejată și împotriva zgârieturilor. Sticlele de parfum de rufe vor fi învelite în folie și întărite cu material de umplutură. După ce primiți transportul și înainte de a oferi cutia cadou persoanei dragi, îndepărtați folia și stivuiți sticlele frumos în cutia de cadou. Atât dvs. cât și destinatarul cadoului veți fi încântați de design și calitate.

Giovani® - specialistul în parfumuri

Giovani® este un brand exclusivist care se concentrează și este specializat în parfumuri. La Giovani®, creăm întotdeauna produsele noastre în funcție de aromele celor mai bune mărci de parfumuri din lume și fie ne inspirăm din aromele lor, fie creăm parfumuri doar în funcție de acestea.

Parfumurile de rufe Giovani® sunt principalul nostru produs. Atunci când le dezvoltăm, avem întotdeauna mare grijă să asigurăm cea mai înaltă calitate, intensitate și durabilitate posibilă a parfumurilor. Am creat această gamă astfel încât fiecare să poată găsi un parfum potrivit gustului său. Marca noastră oferă parfumuri dulci, proaspete și picante.

Giovani - špecialista na vône

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi cadou
##sviecka-exclusive-gold:
##sviecka-red-cashmere:
##sviecka-metallic-green:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: