Cooperare cu ridicata

Cooperarea cu magazinele fizice

Doriți să oferiți în magazinul dvs. fizic parfumurile de rufe de cea mai înaltă calitate și cele mai dorite de pe piață sau, de exemplu, lumânări parfumate cu cea mai mare concentrație de parfum de pe piață?

Contact
<Spolupráca kamenná predajňa

 

Giovani® este o marcă înregistrată, iar produsele noastre excepționale sunt cele mai bune pe care le puteți găsi pe piață. Giovani® este marca de parfumuri de rufe cu cea mai rapidă creștere de pe piață, nu numai în țara noastră, ci și in în țările din jur. Niciun brand din industrie nu a reușit în primul său an sau an și jumătate, de exemplu, să crească atât de rapid, să construiască vânzări, reputație sau interes (nu doar din partea clienților) ca Giovani®. Și continuăm să facem progrese și îmbunătățiri. Cu noi, sunteți siguri că veți reuși.

Produsele noastre vor fi, de asemenea, o mare atracție pentru toți clienții dvs. datorită designului lor interesant și luxos. Produsele noastre se bazează în primul rând pe înaltă calitate și performanță, motiv pentru care clienții dvs. vor continua să se întoarcă la dvs., la fel cum continuă să se întoarcă la noi în număr tot mai mare. De asemenea, clienții dvs. vor fi cu siguranță cumpărătorii dvs. după ce vor mirosi pentru prima oară parfumurile noastre în magazinul dvs. Oferiți ceea ce este mai bun pe piață. Aceasta se va întoarce la dumneavoastră de multe ori sub forma unor clienți mulțumiți și fideli.

 

Liderul pieței în materie de calitateLiderul pieței în materie de calitate

Marcă înregistrată și cel mai căutat brandMarcă înregistrată și cel mai căutat brand

Până la 13 arome de parfumuri de rufe în ofertăPână la 13 arome de parfumuri de rufe în ofertă

Până la 9 varietăți de lumânări parfumate de designPână la 9 varietăți de lumânări parfumate de design

Livrare rapidăLivrare rapidă

Fără întreruperi de stocFără întreruperi de stoc

 
Contactați-ne prin e-mail la grosshandel@giovani.de pentru informații mai detaliate.