Lumânare parfumată SWEETY BROWNIE

65 lei
ÎN STOC (>5 buc.)

O aromă dulce inspirată de parfumul Mugler Womanity. Ingrediente zaharoase, bezele, marțipan și nucă de cocos.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Lumânările parfumate Giovani sunt lumânări parfumate de lux, infuzate cu uleiuri parfumate foarte concentrate în ceară de palmier naturală certificată, cu modele de culoare cristalină. Acestea sunt întotdeauna asortate la culoarea parfumului specific Giovani. Parfumurile folosite sunt dispersate în mod activ pe măsură ce lumânarea arde, eliberând în aer parfumuri unice.

Fiecare dintre lumânări este o copie exactă a aromelor parfumurilor noastre de rufe. Prin urmare, parfumurile de rufe Giovani se pot asocia frumos cu o lumânare parfumată pentru a crea nu numai mirosul perfect de lux în casa dumneavoastră, ci și proporții de design datorită ambalajului luxos al lumânării. Întotdeauna există o experiență asociată unui anumit parfum, așa că trăiește-ți momentele pe care nu le vei uita niciodată cu lumânările Giovani într-un cerc familial și într-o atmosferă relaxantă. Oferiți o lumânare cu parfum Giovani celor dragi sau prietenilor dumneavoastră. Este întotdeauna un cadou încântător și, datorită parfumurilor sale de neuitat, nu va dezamăgi niciodată.

Ceara vegetală certificată de palmier provenită dintr-o plantație de palmieri sustenabilă folosită a fost concepută să semene cu cristalele de rubin. Efectul de cristal de pe lumânare creează un aspect exclusivist, astfel încât poate fi folosită și ca element decorativ al interioruluiLumânarea este prezentată într-un recipient din sticlă neagră , cu un capac din metal de culoare aurieEste ambalată într-o cutie de lux cu elemente metalice 3D aurii.

Dulce lumânare cu parfum Giovani SWEETY BROWNIE

 

Tip de aromă: dulce

Pentru iubitorii de parfumuri dulci și delicioase, această variantă este un "MUST HAVE" și nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră.

Un parfum care a fost lansat de un cunoscut designer francez cu un nume care celebrează feminitatea, Womanity. Am încercat o variantă ușor modificată pentru a se potrivi specificului nostru în această versiune exclusivă a lumânării parfumate. Adăugarea și interacțiunea ingredientelor creează unicitate și un spațiu de relaxare și de deschidere a minții din confortul propriei case. Parfumul principal este de bezele, marțipan și ananas, care îți captează atenția imediat ce aprinzi lumânarea. Nu-i așa că aceste trei esențe sună deja incredibil de atrăgător? Inima parfumului vine cu mirodenii de turtă dulce, nucă de cocos, pară și vanilie. Portocala și mărul completează complexitatea și senzualitatea parfumului. Acestea extind plăcerea îmbătătoare care se răspândește în aer datorită lumânării parfumate Sweety Brownie. O bombă dulce la prima vedere. Dulce și amețitoare, la fel ca orice femeie de succes. După aprinderea lumânării, mintea ta se va calma, se va deschide și va crea noi posibilități. Reîncărcați-vă bateriile, relaxați-vă, bucurați-vă...

Lumânarea a fost realizată de brandul nostru cu accent pe calitatea și unicitatea parfumului Womanity, dar rafinată conform specificațiilor noastre de către echipa noastră de experți în parfumuri și arome. Mirosul lumânării parfumate este o copie exactă a parfumului de rufe SWEETY BROWNIE.

Este potrivit pentru lunile de toamnă și de iarnă. Dar vă va îndulci și primăvara sau vara. Va fi pe placul atât al nasului bărbaților, cât și al femeilor.

SWEETY BROWNIE

Lumânare parfumată cu ceară de calitate

Ceară de palmier naturală certificată, provenită dintr-o plantație de palmier sustenabilă dintr-o țară în care guvernul nu susține tăierea pădurilor tropicale pentru a construi plantații. Ceara pe care o folosim este certificată RSPO, unde puteți verifica modul în care este produsă ceara. Protejăm mediul înconjurător.

Ceara este naturală și, prin urmare, nu sunt eliberate substanțe toxice în aer atunci când arde. Lumânările noastre sunt sigure pentru sănătatea dumneavoastră.

Sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii. Puteți aprinde lumânarea chiar dacă aveți copii mici.

Ceara de palmier arde cu aproximativ 50% mai mult decât ceara de parafină, datorită consistenței sale mai groase.

Efectul de cristal de pe lumânare este unic și nu se repetă niciodată același model, astfel încât fiecare bucată de lumânare este un original.

Ceară tare de înaltă calitate, care nu este supusă deformării.

Lumânare parfumată decorativă Giovani SWEETY BROWNIE

parfumarea unui spațiu cu o lumânare

Parfumarea spațiului

lumânări parfumate inspirate de parfumurile lumii

Arome inspirate de mărci de parfumuri la nivel mondial

lumânări asociabile cu parfumuri de rufe

Asociabile cu parfumuri de rufe

lumânări parfumate de marcă înregistrată

Produs de marcă proprie Giovani®

lumânări parfumate de calitate superioară

Cea mai înaltă calitate posibilă

Design modern al lumânărilor

Design modern

Lumânări parfumate de lux

Ambalaj de lux

lumânări parfumate vegane=

Vegan

lumânări parfumate care nu sunt testate pe animale

Nu a fost testat pe animale

culoare de ceară naturală

Culoare naturală a cerii care nu conține coloranți sintetici

Lumânare parfumată Giovani SWEETY BROWNIE

 

Utilizare:

Așezați lumânarea pe o suprafață suficient de rezistentă la căldură. Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Lăsați întotdeauna lumânarea aprinsă cel puțin până când întregul strat superior s-a topit. Acest lucru va preveni apariția unor depresiuni nedorite în ceară.

Înainte de fiecare aprindere, tăiați fitilul la o lungime de aproximativ 0,5-1 cm (sau vă recomandăm să-l scurtați la aproximativ 3-5 mm pentru un efect optim).

 Timp de ardere: până la 30 de ore

Tip de fitil: bumbac

Număr de fitiluri: 1

Tipul de ceară: ceară de palmier certificată

Volumul ambalajului: 250 ml

Volumul de ceară: 170 ml

Giovani® - specialist în parfumuri

Giovani® este un brand exclusivist care se concentrează și se specializează în parfumuri. La Giovani®, creăm întotdeauna produsele noastre în funcție de aromele celor mai bune mărci de parfumuri din lume și fie ne inspirăm din parfumurile lor, fie creăm parfumuri doar după cele originale.

Lumânările parfumate Giovani® au fost create pentru a sărbători prima aniversare a mărcii. Am avut mare grijă la intensitatea și calitatea lor, așa cum ne este obiceiul.

Lumânare parfumată naturală Giovani SWEETY BROWNIE

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
##sweety-brownie!100:
##sweety-brownie!250:
##sweety-brownie!500:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: