Lumânare parfumată METALLIC GREEN

Ediție limitată
69 lei
ÎN STOC (>5 buc.)

Un fermecător parfum dulce-proaspăt de măr verde combinat cu iasomie și crin de vale.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Lumânările parfumate Giovani sunt lumânări parfumate de lux, infuzate cu uleiuri parfumate foarte concentrate în ceară de palmier naturală certificată, cu modele de culoare cristalină. Acestea sunt întotdeauna asortate la culoarea parfumului specific Giovani. Parfumurile folosite sunt dispersate în mod activ pe măsură ce lumânarea arde, eliberând în aer parfumuri unice.

Fiecare dintre lumânări este o copie exactă a aromelor parfumurilor noastre de rufe. Prin urmare, parfumurile de rufe Giovani se pot asocia frumos cu o lumânare parfumată pentru a crea nu numai mirosul perfect de lux în casa dumneavoastră, ci și proporții de design datorită ambalajului luxos al lumânării. Întotdeauna există o experiență asociată unui anumit parfum, așa că trăiește-ți momentele pe care nu le vei uita niciodată cu lumânările Giovani într-un cerc familial și într-o atmosferă relaxantă. Oferiți o lumânare cu parfum Giovani celor dragi sau prietenilor dumneavoastră. Este întotdeauna un cadou încântător și, datorită parfumurilor sale de neuitat, nu va dezamăgi niciodată.

Ceara vegetală certificată de palmier provenită dintr-o plantație de palmieri sustenabilă folosită a fost concepută să semene cu cristalele de rubin. Efectul de cristal de pe lumânare creează un aspect exclusivist, astfel încât poate fi folosită și ca element decorativ al interioruluiLumânarea este prezentată într-un recipient din sticlă neagră , cu un capac din metal de culoare aurieEste ambalată într-o cutie de lux cu elemente metalice 3D aurii.

Lumânare parfumată vegană Giovani Metallic Green

 

Tip de aromă: dulce-proaspătă

Dacă preferați aromele proaspete de vară și parfumurile intense care aduc vara în casa dvs., lumânarea parfumată Metallic Green este alegerea potrivită. Parfumul de rufe cu același nume a fost al doilea parfum Giovani în ediție limitată. Unul dintre cele mai populare parfumuri poate fi acum savurat și sub forma unei lumânări parfumate.

Notele principale ale parfumului sunt verde și măr. Inima parfumului este reprezentată de iasomie și crin de vale. Baza perfectă și yin-yang-ul acestui parfum sunt completate de note de lemn de cedru și alamă, creând o complexitate și o unicitate de nedescris. Rețeta secretă a unei concentrații puternice de amestecare a mai multor arome a creat un parfum dulce-proaspăt pompos care vă va încânta pur și simplu. Transformați-vă momentele într-o experiență unică. Merită să le retrăiți din nou și din nou. Parfumul nu este doar un simț, ci și o artă. Puteți să vă răsfățați în ea împreună cu lumânările parfumate de lux Giovani.

Datorită fitilului din lemn, pe care îl au doar edițiile limitate ale lumânărilor noastre, vă veți bucura și de sunetele blânde ale lemnului care pocnește în timpul momentelor de relaxare.

Lumânarea a fost realizată de brandul nostru cu accent pe calitate și pompă. Parfumul este o copie exactă a parfumului de rufe METALLIC GREEN.

Este potrivit pentru toate anotimpurile. Parfum unisex, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

METALLIC GREEN

Lumânare parfumată cu ceară de calitate

Ceară de palmier naturală certificată, provenită dintr-o plantație de palmier sustenabilă dintr-o țară în care guvernul nu susține tăierea pădurilor tropicale pentru a construi plantații. Ceara pe care o folosim este certificată RSPO, unde puteți verifica modul în care este produsă ceara. Protejăm mediul înconjurător.

Ceara este naturală și, prin urmare, nu sunt eliberate substanțe toxice în aer atunci când arde. Lumânările noastre sunt sigure pentru sănătatea dumneavoastră.

Sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii. Puteți aprinde lumânarea chiar dacă aveți copii mici.

Ceara de palmier arde cu aproximativ 50% mai mult decât ceara de parafină, datorită consistenței sale mai groase.

Efectul de cristal de pe lumânare este unic și nu se repetă niciodată același model, astfel încât fiecare bucată de lumânare este un original.

Ceară tare de înaltă calitate, care nu este supusă deformării.

Lumânare parfumată naturală Giovani Metallic Green

parfumarea unui spațiu cu o lumânare

Parfumarea spațiului

lumânări parfumate inspirate de parfumurile lumii

Arome inspirate de mărci de parfumuri la nivel mondial

lumânări asociabile cu parfumuri de rufe

Asociabile cu parfumuri de rufe

lumânări parfumate de marcă înregistrată

Produs de marcă proprie Giovani®

lumânări parfumate de calitate superioară

Cea mai înaltă calitate posibilă

Design modern al lumânărilor

Design modern

Lumânări parfumate de lux

Ambalaj de lux

lumânări parfumate vegane=

Vegan

lumânări parfumate care nu sunt testate pe animale

Nu a fost testat pe animale

culoare de ceară naturală

Culoare naturală a cerii care nu conține coloranți sintetici

O lumânare care miroase ca o aromă de parfum Metallic Green

 

Utilizare:

Așezați lumânarea pe o suprafață suficient de rezistentă la căldură. Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Lăsați întotdeauna lumânarea aprinsă cel puțin până când întregul strat superior s-a topit. Acest lucru va preveni apariția unor depresiuni nedorite în ceară.

Înainte de fiecare aprindere, tăiați fitilul la o lungime de aproximativ 0,5-1 cm (sau vă recomandăm să-l scurtați la aproximativ 3-5 mm pentru un efect optim).

 Timp de ardere: până la 30 de ore

Tip de fitil: bumbac

Număr de fitiluri: 1

Tipul de ceară: ceară de palmier certificată

Volumul ambalajului: 250 ml

Volumul de ceară: 170 ml

Giovani® - specialist în parfumuri

Giovani® este un brand exclusivist care se concentrează și se specializează în parfumuri. La Giovani®, creăm întotdeauna produsele noastre în funcție de aromele celor mai bune mărci de parfumuri din lume și fie ne inspirăm din parfumurile lor, fie creăm parfumuri doar după cele originale.

Lumânările parfumate Giovani® au fost create pentru a sărbători prima aniversare a mărcii. Am avut mare grijă la intensitatea și calitatea lor, așa cum ne este obiceiul.

Lumânare de designer cu parfum Giovani Metallic Green

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
##metallic-green!100:
##metallic-green!250:
##metallic-green!500:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: