Aplicator alternativ - pompă pentru sticla de parfum de rufe

4,50 lei
ÎN STOC (>5 buc.)

Pompa este o alternativă la metoda convențională de distribuire a parfumului de rufe, care constă în turnarea lichidului prin gâtul flaconului tratat cu reducție într-o cană de măsurare sau direct în recipientul de balsam de rufe.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Adăugați această pompă de designer la parfumul dumneavoastră de rufe pentru un preț simbolic. Marca Giovani® vă permite să alegeți modul în care aplicați parfumul nostru de rufe în recipientul de balsam de rufe:

 • Modul clasic - turnați parfumul în cupa de măsurare și apoi în recipientul de detergent de rufe, sau direct în recipientul de detergent de rufe. Gâtul flaconului are un reductor pe margine, astfel încât turnarea să fie treptată și controlată. Nu veți pierde această metodă de aplicare prin achiziționarea unei pompe. Întotdeauna vă oferim gratuit paharul de măsurare. Puteți sau nu să folosiți pompa.
 • Metodă alternativă - prin achiziționarea acestui aplicator, veți putea, de asemenea, să aplicați parfumurile de rufe Giovani® din flacon cu ajutorul pompei, pe care o puteți atașa temporar sau permanent la flacon.

Aplicator cu pompă pentru flaconul de parfum de rufe

 

Utilizare:

 • Deșurubați capacul de la sticla de parfum, adică deschideți pur și simplu sticla.
 • Îndepărtați cu grijă reductorul din plastic alb, de exemplu cu o foarfecă de manichiură.
 • Introduceți încet pompa în flacon. Dacă ați comandat un parfum de dimensiuni mai mici de 500 ml, tăiați în prealabil tubul pompei la lungimea necesară.
 • Înșurubați pompa în flacon.
 • Gata. Parfumul de rufe este gata să fie aplicat în recipientul pentru balsam de rufe sau în cana de măsurat cu ajutorul pompei practice. Puteți lăsa pompa pe sticlă permanent. Dacă este necesar, ștergeți vârful pompei cu o batistă uscată după utilizare.

 

O apăsare a pompei reprezintă 2,5 ml de lichid de spălare cu parfum aplicat. Doza normală a parfumului nostru pentru rufe este de 5 ml la 4 kg de rufe.

Pompa este potrivită pentru toate mărimile sticlelor de parfum de rufe Giovani®.

 

 

 

Dacă comandați această pompă, ea va fi depozitată separat în transport. Puteți să o puneți pe sticla de parfum pentru a vă spăla și în orice moment. De asemenea, puteți aplica parfumul de rufe într-o cană de măsurare sau direct în recipientul de balsam de rufe în mod tradițional, atâta timp cât nu puneți pompa pe sticlă. Astfel, veți putea alege metoda de aplicare care vi se potrivește cel mai bine.

 

  Giovani® - specialistul în parfumuri

  Giovani® ste un brand exclusivist care se concentrează și este specializat în parfumuri. La Giovani®, creăm întotdeauna produsele noastre în funcție de aromele celor mai bune mărci de parfumuri din lume și fie ne inspirăm din aromele lor, fie creăm parfumuri doar în funcție de acestea.

  Parfumurile de rufe Giovani® unt principalul nostru produs. Atunci când le dezvoltăm, avem întotdeauna mare grijă să asigurăm cea mai înaltă calitate, intensitate și durabilitate posibilă a parfumurilor. Am creat această gamă astfel încât fiecare să poată găsi un parfum potrivit gustului său. Marca noastră oferă parfumuri dulci, proaspete și picante.

  Pompă pentru sticla de parfum de rufe

  Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

  Nu completaţi acest câmp:

  Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

  Nu completaţi acest câmp: