Îngrijirea mașinii de spălat și a uscătorului

#Sfaturi și ponturi#

Îngrijirea suficientă a mașinii de spălat rufe și a uscătorului este importantă și pentru a vă asigura că detergenții de rufe, inclusiv parfumurile de rufe, își îndeplinesc 100% funcția. Dacă unul dintre aparate nu este întreținut suficient sau este înfundat în urma utilizării anterioare a detergenților de rufe, eficacitatea parfumului sau a balsamului de rufe este redusă. Prin urmare, vă recomandăm să acordați suficientă grijă și atenție mașinii dvs. de spălat și uscătorului. 

Un prim pas important este să alegeți mașina de spălat și uscătorul potrivite. Odată ce v-ați dotat locuința cu aceste aparate, este important să le folosiți și să le întrețineți corespunzător pentru a vă asigura că funcționează corect și pentru o perioadă lungă de timp. O mașină de spălat este un echipament esențial pentru fiecare gospodărie. Indiferent de tipul de mașină de spălat pe care îl utilizați, nu uitați să aveți grijă în mod corespunzător pentru a o menține în stare bună. Un uscător de rufe cu tambur simplifică funcționarea gospodăriei, deoarece utilizarea sa elimină necesitatea de a atârna la uscat rufele ude.

  

Aderarea la orientările stabilite

Aparatul
Investiți în produse de calitate, care sunt parfumurile noastre de rufe. Pentru a vă menține aparatele electrocasnice într-o stare bună de sănătate pentru o lungă perioadă de timp, este de asemenea important să aveți grijă atunci când alegeți detergenții de rufe și să nu le contaminați cu produse de slabă calitate. Uleiurile de rufe sunt utilizate în cantități minime și, prin urmare, solicită mai puțin mașina de spălat decât detergenții voluminoși.


Un bonus suplimentar al utilizării produselor noastre este parfumul intens și de lungă durată. Rufele și casa dvs. vor avea un parfum unic pentru o lungă perioadă de timp. Spălați și uscați rufele la temperatura dorită în funcție de tipul de rufe și reglați programul selectat în consecință. Respectarea liniilor directoare stabilite și utilizarea produselor de înaltă calitate conduc la funcționarea de calitate a aparatelor și la prevenirea potențialelor probleme.

 

Câteva sfaturi despre cum să vă îngrijiți mașina de spălat

  • verificați și goliți buzunarele de obiectele care nu au ce căuta în mașina de spălat
  • asigurați-vă că interiorul mașinii de spălat este curățat în mod regulat
  • curățați periodic recipientul pentru balsam de rufe
  • spălați cu apă dozatorul de detergent pulbere
  • lăsați mașina de spălat deschisă după ce ați terminat de spălat pentru a vă asigura că apa rămasă s-a evaporat și că interiorul s-a uscat
  • se recomandă funcționarea mașinii de spălat  la 90 °C o dată pe trimestru pentru a scăpa de bacteriile nedorite, precum și de alte impurități
  • nu uitați să respectați greutatea specificată pentru rufe și să nu supraîncărcați mașina de spălat
 

Menținerea filtrelor uscătorului de rufe curate

Dacă uscătorul dvs. de rufe nu este echipat cu o funcție automată de curățare a filtrului, asigurați-vă că îndepărtați în mod regulat fibrele textile prinse. Scoateți filtrul, clătiți-l și lăsați-l să se usuce. Ștergeți interiorul uscătorului și apoi introduceți filtrul. Gândiți-vă și la rezervorul condensatorului, din care, atunci când utilizați unele tipuri de uscătoare, este necesar să vărsați apa. Dacă folosiți acest aparat, evitați să-l supraîncărcați și lăsați uscătorul deschis după utilizare.

 

Giovani GOLD TOUCH


Împrospătați-vă garderoba

Întreținerea adecvată, detergentul pulbere potrivit și parfumurile noastre de rufe garantează rufe parfumate. La urma urmei, despre asta este vorba când ne gândim la rufe - haine parfumate pe care suntem bucuroși să le purtăm. Uleiurile de rufe sunt un substitut excelent pentru balsamul de rufe.

Este un substitut inovator și cel mai parfumat pentru balsamul de rufe. Rufele dvs. vor mirosi minunat chiar și după ce le-ați pus în dulap. Puteți alege un parfum de rufe de calitate din gama noastră largă, care include ediții limitate exclusive. Rufele intens parfumate de lungă durată vă vor reasigura de utilizarea corectă.

Îngrijirea și întreținerea mașinii dvs. de spălat și a uscătorului de rufe sunt esențiale pentru durata lor lungă de viață și funcționarea eficientă. În caz de neglijare a îngrijirii și de curățare neregulată, performanța aparatelor este redusă, iar filtrele înfundate duc la creșterea consumului de energie. După spălare, lăsați ușa și rezervorul deschise pentru a permite aerisirea adecvată. În plus, este important să curățați regulat garniturile și piesele din cauciuc pentru a preveni mirosurile și mucegaiul. Este important să fiți atenți la îmbrăcămintea care conține părți metalice sau din plastic, cum ar fi sârmele de susținere ale unui sutien. O măsură simplă de precauție împotriva prinderii acestor articole de îmbrăcăminte în interiorul mașinii de spălat este un sac de pânză. Detergenții adecvați sunt, de asemenea, esențiali pentru protejarea și îngrijirea mașinii dvs. de spălat; nu utilizați detergenți agresivi sau solvenți, aceștia ar putea deteriora aparatul.