Ce este parfumul pentru rufe

În vremurile agitate de astăzi, când încercăm să ținem pasul cu ritmul rapid al vieții, este important să avem rufe parfumate și proaspete, care ne fac să ne simțim confortabil și curați. Spălarea cu parfumurile pentru rufe Giovani aduce o nouă dimensiune îngrijirii zilnice a hainelor și a casei noastre.

O nouă dimensiune a spălării rufelor cu parfumurile pentru rufe

 

Parfumurile pentru rufe, cunoscute și sub denumirea de uleiuri pentru rufe, reprezintă noua tendință în materie de detergenți pentru rufe. Aceste parfumuri sunt special formulate pentru a oferi rufelor și hainelor tale o aromă plăcută și intensă, care durează mult mai mult decât balsamurile de rufe tradiționale. Cu ajutorul lor, puteți avea rufe parfumate și o casă parfumată fără a fi nevoie să folosiți balsam de rufe. De asemenea, au avantajul de a fi folosite în cantități mici și de a avea grijă de hainele tale.

Giovani® este o marcă exclusivă de parfumuri de rufe și alte produse parfumate. Parfumurile de rufe Giovani®, spre deosebire de unele produse concurente, nu dăunează pielii. Acestea sunt fabricate în UE, folosind numai ingrediente de cea mai înaltă calitate din esențe parfumate. Datorită uleiurilor parfumate 100% naturale care stau la baza parfumurilor de rufe Giovani®, obțineți o aromă excepțională care durează pe toată durata purtării hainelor. În plus, parfumurile Giovani® nu conțin substanțe cancerigene și respectă toate standardele Uniunii Europene.

Parfumurile de rufe Giovani® nu sunt testate pe animale, ceea ce înseamnă că sunt și responsabile față de mediu. Ele nu lasă reziduuri pe rufe, creează un parfum de lungă durată pentru hainele și lenjeria dumneavoastră, nu pătează și sunt bine solubile în apă. Parfumurile de rufe Giovani® sunt vegane, fără dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, metale grele, reziduuri poluante, tenside, nano-solvenți sau microplastice. Pentru mai multe informații despre ingrediente, vă rugăm să consultați direct produsele în secțiunea "Detalii" sau pe eticheta fiecărui produs în parte.

 

Fiecare parfum de rufe Giovani® este un parfum unic care oferă hainelor tale o aromă de neuitat și de lungă durată. Acestea sunt inspirate de brandurile de parfumuri de lux din lume. Datorită concentrației ridicate de esențe parfumate, este suficientă o cantitate mică și rufele dvs. vor fi parfumate timp de săptămâni. Sunt potrivite pentru toate tipurile de țesături, cum ar fi îmbrăcămintea sport sau chiar mătasea. Pur și simplu turnați parfumul de rufe în recipientul detergentului de rufe în locul balsamului de rufe.

Parfumurile de rufe Giovani® pot fi utilizate nu numai pentru spălare, ci și ca detergent pentru podele. Adăugați doar un capac în apă și casa dvs. va fi parfumată pentru mult timp. De asemenea, puteți folosi parfumurile în difuzoarele de arome. Doar adăugați câteva picături în apă și casa dvs. va mirosi minunat.

 

Pentru rufe

Originea parfumului de rufe

Unde altundeva ar trebui să își aibă originea un produs de acest tip decât într-o țară cunoscută pentru istoria sa bogată în parfumerie. Italia este renumită pentru simțul său al esteticii, al modei și al luxului, care se transpune în mod natural în îngrijirea locuinței și a hainelor. Ca furnizor al celor mai bune esențe de parfum, Italia a fost, de asemenea, locul de naștere al primelor parfumuri de rufe.
Primele indicii ale utilizării parfumurilor de rufe pot fi urmărite până în Evul Mediu, când uleiurile esențiale și ierburile parfumate erau adăugate în apa de spălat pentru a o împrospăta, adăugându-i în același timp o aromă delicată. În timpul Renașterii, maeștrii parfumieri ai vremii au început să experimenteze cu diferite combinații de parfumuri pentru a crea esențe unice pentru nobilime și înalta societate. Parfumurile de rufe au devenit o parte importantă a vieții de zi cu zi. Esențele de flori, citrice și lemne prețioase erau cele mai frecvent utilizate.
Odată cu apariția revoluției industriale și dezvoltarea industriei chimice în secolul al XIX-lea, producția de parfumuri de rufe a devenit mai accesibilă maselor largi. În secolul al XX-lea, parfumul de rufe a devenit un produs de uz casnic obișnuit. În prezent, piața parfumurilor de rufe din Italia este deja supraaglomerată și plină de o varietate de produse de calități diferite. La Giovani®, când ne-am creat marca, am decis să dezvoltăm propriile noastre formule pentru a controla calitatea și pentru a crea cele mai bune produse de pe piața parfumurilor de rufe.
 

Care este diferența dintre un balsam de rufe obișnuit și un parfum de rufe?

Parfumurile pentru rufe au multe avantaje. Marca noastră oferă produse de cea mai înaltă calitate. Utilizarea lor este ușoară și convenabilă. Trebuie doar să adăugați câteva picături de parfum în mașina de spălat împreună cu hainele dvs. și să lăsați mașina de spălat să își facă treaba.

După spălare, veți avea rufe parfumate care vă vor face să vă simțiți proaspătă și curată. Va mirosi bine săptămâni întregi. Parfumurile de rufe Giovani® se utilizează într-o cantitate mică, de 5 ml/4 kg de rufe, ceea ce nu solicită atât de mult mașina de spălat, precum utilizarea unui volum mare de balsam de rufe.

Parfumurile de rufe Giovani® oferă o gamă largă de arome, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine. În gama brandului veți găsi, de exemplu, proaspătul Passion blue, dulcele Bubble pink sau ediții limitate, printre care menționăm excepționalul Red cashmere. Lenjeria ta va mirosi încântător.

Parfumurile de rufe sunt, de asemenea, un substitut pentru balsamul de rufe. Unele balsamuri de rufe pot conține substanțe chimice care pot irita pielea sensibilă. Cu parfumurile de rufe Giovani®, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste probleme, deoarece sunt delicate cu pielea, oferind în același timp un parfum plăcut.Cum să alegeți un parfum de rufe

Parfum lavabilDin gama noastră de parfumuri de rufe, fiecare își va găsi un preferat, dacă nu mai multe deodată. Majoritatea clienților spun că toate sau aproape toate miros bine pentru ei și, prin urmare, rotesc aromele parfumurilor lor de rufe. Pentru a începe, vă recomandăm să consultați tabelul nostru comparativ de parfumuri, unde puteți compara și alege parfumurile mai amănunțit. De asemenea, oferim un set de mostre de parfumuri de rufe. Astfel, le puteți încerca pe toate și le puteți găsi pe cele mai potrivite pentru dvs. Vom include în pachet o broșură în care puteți codifica prin culori care este parfumul cel mai potrivit pentru dvs.

Încercați o nouă dimensiune a rufelor cu parfumurile de rufe Giovani® și descoperiți aceste parfumuri minunate care vă vor parfuma nu doar rufele, ci și întreaga casă. Nu va mai trebui să vă faceți niciodată griji că rufele dvs. nu miros suficient de bine. Cu parfumurile de rufe Giovani®, veți obține o serie de beneficii, inclusiv un parfum de lungă durată care vă va lăsa să vă simțiți proaspăt și confortabil.