FRESH COTTON

Nou Odmerka-zadarmo Proaspăt, pudrat
44,90 lei 84,90 lei 124,90 lei de la 44,90 lei
EPUIZAT EPUIZAT EPUIZAT Alegeţi varianta
Variantă

Parfum proaspăt-pudrat de rufe proaspăt spălate, care îi conferă o notă de delicatețe și curățenie.

Informaţii detaliate

PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
PARFUMURI INSPIRATE DE CELE MAI IMPORTANTE MĂRCI DE PARFUMURI DIN LUME
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
TRANSPORT EXPRES GRATUIT
pentru comenzi de peste 250 lei
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
Fără ingrediente dăunătoare pentru piele
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE
UN ÎNLOCUITOR PARFUMAT PENTRU BALSAMUL DE RUFE

Descriere detaliată a produsului

Când vor fi disponibile mostre din acest parfum?

Mostrele parfumului Fresh Cotton vor fi disponibile nu mai devreme de 15 august 2024. Nu putem garanta că după revenirea pe stock sticlele din acest parfum nu vor fi vândute rapid, deoarece până acum s-au vândut foarte rapid de la lansare. Noi sticle ale parfumului vor fi disponibile nu mai devreme de 15 octombrie 2024, odată ce această primă serie se va epuiza.

Descrierea parfumului

Am creat o versiune foarte dorită a unui parfum de rufe. Mirosul său poate fi descris ca fiind mirosul de rufe proaspăt spălate. Este o aromă ușoară, cu note pudrate și proaspete, care este foarte potrivită, de exemplu, pentru spălarea lenjeriei de pat sau a hainelor pentru copii mici.

Esențele parfumate ale uleiului de rufe Giovani® Fresh Cotton portretizează caracterul său specific. Nufărul dulce-proaspăt va aduce un sentiment de primăvară în casa dumneavoastră. Violeta va conferi rufelor dvs. o aromă curată și proaspătă. Iasomia elegantă, împreună cu trandafirul, vă va încânta cu o notă luxoasă și sofisticată. Inima parfumului este îmbogățită cu fasole tonka caldă și marțipan dulce. Vanilie cremoasă, mosc și labdanum exotic completează baza.

Parfumuri pentru mașina de spălat Giovani Fresh Cotton

  Ulei de rufe cu miros de rufe proaspăt spălate

Tip de parfum: proaspăt, pudrat

Acest parfum este potrivit și pentru copii.

 

Utilizare: Se toarnă 5 ml de concentrat în recipientul de balsam de rufe. Această cantitate reprezintă o doză pentru 4 kg de rufe. Concentratul nu este diluat. Pentru dozare puteți folosi capacul de parfum Giovani®, care corespunde la 5 ml. Așadar, folosiți doar o cantitate mică și rufele dvs. vor fi perfect parfumate!

 

Nu puneți parfumul în tamburul mașinii de spălat sau în uscătorul de rufe. Acestea sunt destinate direct utilizării în recipientul de balsam de rufe. Nu trebuie să vă faceți griji că rufele dvs. își vor pierde parfumul după uscarea în uscător. Parfumurile Giovani® sunt rezistente la influențe externe și durabile. Rufele spălate vor mirosi chiar și după folosirea uscătorului. Temperatura optimă pentru depozitarea uleiurilor de rufe este de aproximativ 15-25 grade Celsius.

 

 

PARFUM DE RUFE PROASPĂT SPĂLATE UȘOR CA O PANĂ PROASPĂT ȘI PUDRAT PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

PARFUM DE RUFE PROASPĂT SPĂLATE

V-am ascultat și am creat un parfum de rufe cu mirosul delicat și pudrat de rufe proaspăt spălate.

UȘOR CA O PANĂ

Ambalajul cu pană pe un fundal albastru reflectă delicatețea și prospețimea parfumului Fresh Cotton.

PROASPĂT ȘI PUDRAT

Esențele delicate evocă un sentiment de curățenie și confort și amintesc de rufele uscate la soare. Un ulei de rufe ideal pentru cei care preferă parfumurile discrete.

PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Acest parfum atemporal nu va împovăra nici măcar cele mai sensibile nasuri. Fresh Cotton va încânta întreaga familie, inclusiv copiii.

Giovani Fresh Cotton balsam de rufe pe bază de ulei

FRESH COTTON

Cel mai parfumat balsam de rufe Giovani Fresh Cotton

Giovani® este un brand exclusivist și de lux de parfumuri pentru rufe. Am avut mare grijă să asigurăm calitatea lor înaltă. Atunci când am dezvoltat aceste parfumuri, a fost important pentru noi să obținem o intensitate puternică și o durabilitate îndelungată a acestora, astfel încât să putem vorbi despre Giovani® ca despre marca de parfumuri pentru rufe de cea mai bună calitate de pe piață.

Marele lor avantaj este că nu înfundă mașina de spălat, nu lasă reziduuri grase și nu pătează hainele. Datorită conținutului unor substanțe, uleiurile noastre au grijă și de culoarea rufelor dumneavoastră. Acestea sunt vegane, nu conțin dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, metale grele, reziduuri poluante, microplastice sau nanoplastice. Ceea ce contribuie la unicitatea mărcii Giovani® este designul său luxos. De asemenea, ne lăudăm cu o livrare în 24 de ore și cu un serviciu clienți rapid.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Parfumuri de rufe
##alternativnyaplikator:
##sviecka-red-cashmere:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: